CHAMORRO, DOMÈNECH, JAZZ I TALENT AL JAMBOREE

By 4 abril, 2019marzo 17th, 2020Conciertos

Joan Chamorra presenta Jan Domenech

Jazz del bo, passió i joves talents. Aquesta és la recepta infal·lible que Joan Chamorro va tornar a posar en escena aquest dimecres al Jamboree, en una magnífica vetllada jazzística en què va presentar en societat una nova promesa d’aquesta inesgotable pedrera que es la Sant Andreu Jazz Band, el pianista Jan Domènech.

 

La sessió, aperitiu del 13è volum de la sèrie ‘Joan Chamorro presenta’, que s’enregistrarà properament i que protagonitzarà Domènech, va aportar moments d’elevada intensitat i comunió amb l’audiència. Ja des de l’arrencada, amb una trepidant versió del ‘Prince Albert’ dels Jazz Messengers, o amb un ‘Fables of Faubus’ de Charles Mingus que va arribar a alts nivells emotius. Passant per una revisió del clàssic ‘On A Clear Day’ en què Domènech va exhibir el seu virtuosisme al piano.

 

Com és habitual en ell, Chamorro va repartir joc a altres joves artistes plens de talent de la seva banda, amb fins a una dotzena de músics desfilant per l’escenari i tocant tots els pals, dels més clàssics estàndards a la bossa, de Duke Ellington a Pepper Addams. Com Èlia Bastida, excel·lent al violí i que va tenir uns més que interessants diàlegs al saxo amb la bateria de David Xirgu; les magnífiques veus d’Alba Armengou i Joana Casanova -«la veu es el principal instrument», diu sempre Chamorro-, o el joveníssim Víctor Carrascosa, una trompeta a qui caldrà seguir la pista.

 

Una magnífica nit de jazz que no va defraudar una sala plena a vessar. Com en dona fe un comentari sentit a la barra, d’un noi de no més de vint anys, al telèfon: «Conchudo, vente pa’l Jamboree, que estoy escuchando un peazo de concierto de jazz». Exactament això.

 

232 Comments

Leave a Reply

Abrir chat